Over Geusdiervoeding

We willen u graag wat vertellen Over Geusdiervoeding, hoe het is ontstaan en hoe we inmiddels zijn gegroeid tot een totaalleverancier van diversen merken. Lees hier: Geusdiervoeding in het kort.

Alles is begonnen met onze eigen hond, Brownie. Toen we hem meenamen uit het nest merkte we al gauw dat Brownie niet erg geïnteresseerd was in zijn brokken. Diversen merken en vooral een hoop geld verder waren we ten einde raad. Zelfs de peperdure brokken van de dierenarts gingen er niet in. Maar je blijft toch hopen dat er een zak is van de dierenarts welke wel goed gegeten zal worden.

Tegen de mening van de dierenarts in zijn wij toch maar eens gaan kijken hoe Brownie het op vers vlees doet, en u raad het al. Brownie at vanaf de eerste dag zijn bak leeg, iets wat hij al een jaar niet had gedaan. Nog nooit hebben wij hem zo lekker zien eten en smullen van zijn maaltijd, en vooral de blijheid was goed te zijn. Binnen een mum van tijd hadden we eindelijk een Amerikaanse stafford, gelukkig, gespierd en veel mooier in zijn jasje.

Dit heeft ertoe geleid dat ik (Mike de Geus) ben begonnen met de verkoop van vers vlees voor de hond. Eerst Lotgering en kort daarna Kiezebrink, ook kwamen de snacks en de kauwbotten in ons assortiment. Toen ging het heel snel, diversen merken als Dogmeat, Kivo, Natuur en dier en Best4dogs volgde in een razend tempo. En nu 2016 kan ik toch wel zeggen dat we een bijzonder mooi assortiment hebben. Maar we zijn nog niet klaar en we willen meer. Uiteindelijk willen we een nog groter assortiment aanbieden, met diversen leuke en aparte combinaties van diersoorten.

 

Zomersluiting 5 t/m 9 augustus

Dit jaar zijn wij gesloten vanaf 5 tot en met 9 augustus. Ook rijden we op 10 augustus geen route.

De winkel is wel geopend op zaterdag 10 augustus van 10:00 tot 17:00. Op de andere dagen in de week van 5 tot 9 augustus is de winkel gesloten.

Eventuele pakketten brengen wij weg op vrijdag 2 augustus, bestellingen na 2 augustus zullen pas 12 augustus worden overgedragen aan DHL.

We willen u bedanken voor uw begrip

Met vriendelijke groet,

Team Geusdiervoeding

De waardering van www.geusdiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 308 reviews.