Over Geusdiervoeding

We willen u graag wat vertellen Over Geusdiervoeding, hoe het is ontstaan en hoe we inmiddels zijn gegroeid tot een totaalleverancier van diversen merken. Lees hier: Geusdiervoeding in het kort.

Alles is begonnen met onze eigen hond, Brownie. Toen we hem meenamen uit het nest merkte we al gauw dat Brownie niet erg geïnteresseerd was in zijn eten. Hij at weinig en viel steeds meer af. We hebben diverse merken brokken geprobeerd en na een hoop mislukte pogingen later besloten we iets anders te gaan proberen, KVV!

Tegen de mening van de dierenarts in zijn wij toch maar eens gaan kijken naar hoe Brownie op het vers vlees ging reageren, en u raad het al, Brownie at die dag voor het eerst sinds een jaar zijn bak weer leeg! Nog nooit hebben wij hem zo lekker zien smikkelen van zijn maaltijd. Dit was een grote stap voor onze, iets wat te magere pup. Binnen een mum van tijd hadden we eindelijk de Amerikaanse stafford waar we op hoopte, gelukkig, gespierd en veel mooier in zijn jasje.

Dit heeft ertoe geleid dat ik (Mike de Geus) ben begonnen met de verkoop van vers vlees voor de hond. Eerst Lotgering en kort daarna Kiezebrink, ook kwamen de snacks en de kauwbotten in ons assortiment. Toen ging het heel snel, diversen merken als Dogmeat, Kivo, Natuur en dier en Best4dogs volgde in een razend tempo. In 2016 konden we al zeggen dat we een bijzonder mooi assortiment hadden. Maar we waren nog niet klaar, we wilde meer!
Nu 6 jaar later zijn we nog steeds in volle groei! We krijgen steeds meer nieuwe producten, zelfs een nieuwe website staat op ons pad! Wie weet wat volgt…