Bezorgservice

Bezorgservice in bijna heel Zuid-Holland

Producten die gekoeld moeten worden bezorgen wij zelf in bijna heel Zuid Holland. Uw bestelling verpakken wij zoveel mogelijk in herbruikbare dozen en deze mag u eventueel ook weer teruggeven aan de chauffeur.

Wij rijden met bestelauto’s met een koelinstallatie welke uw bestelling koud houdt tijdens het bezorgen. Onze auto’s rijden op een temperatuur van -19.

Op de dag van levering ontvangt u in de ochtend een e-mail met een planning en een track and trace link om de chauffeur live te zien rijden!

Wilt u zien of en wanneer we bij u gekoelde producten leveren, vul dan hieronder uw postcode in.

 

Uw bestelling volgen

Op de leverdag van uw bestelling ontvangt u van ons s ‘morgens een e-mail met een tijdvak waarin wij komen leveren. Ook zit er in deze e-mail een link om de bezorger live te volgen.

 

Wij verpakken uw bestelling in kartonnen dozen

Wij verpakken uw bestelling zoveel mogelijk in gebruikte kartonnen dozen. Dit doen wij om onze afvalstroom te beperken en zo een kleine bijdragen te kunnen leveren aan een beter milieu.

 

Verzenden met DHL

Alle bestellingen buiten onze bezorgregio verzenden wij met DHL en indien u voor 12:00 besteld wordt het pakket dezelfde dag nog door DHL bij ons opgehaald.  Helaas kunnen we enkel gedroogde snacks en producten verzenden die niet gekoeld hoeven te worden.

Als u buiten onze bezorgregio woont kunnen wij wel producten naar u zenden met DHL. Houdt er rekening mee dat gekoelde producten niet verzonden kunnen met DHL.

Onder de €40,00 betaald u €5,99 per pakket tot 22kg binnen Nederland*
Boven de €40,00 betaald u €3,99 per pakket tot 22kg binnen Nederland*
Boven de €100,00 betaald u €1,99 per pakket tot 22kg binnen Nederland*

*M.u.v. de Waddeneilanden

Eventuele toeslagen
– €0,99 toeslag voor ‘niet bij de buren’
– €0,69 toeslag voor ‘avondlevering’
– €5,99 toeslag voor ‘levering op Waddeneilanden’