Kortingsweek december 2022

Op 19 december gaat bij Geusdiervoeding de kortingsweek weer van start en deze keer duurt deze tot en met 26 december. Dat betekent dat u de hele week flinke korting kunt pakken en zo extra voordelig de vriezer kunt vullen of sla lekker veel snacsk in.

Vooraf bestellen?

Alle producten zijn voldoende op voorraad en hoeven eigenlijk niet gereserveerd worden. Wilt u zeker zijn dat de gewilde producten op voorraad zijn? Dan kunt u altijd even een mailtje sturen en dan zorgen wij dat alles op voorraad is.

Extra informatie

Alle informatie over de kortingsweek maken wij bekend in de week voorafgaand aan de kortingsweek.

Geef een reactie

De waardering van www.geusdiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2047 reviews.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. U kunt meer lezen over ons Cookiebeleid in onze Privacyverklaring.
Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?