Farm food HE classic

 16.95 48.95

✓ Dit product kan alleen bezorgd worden door Geusdiervoeding bezorgservice
✓ Geen verzendkosten vanaf €25,00 (daaronder €3,00)
✓ Pinnen aan de deur is mogelijk
✓ Wij leveren altijd in de avond
✓ Grootste voorraad in de regio
✓ Gratis afhalen in Den Haag-Ypenburg
 16.95 48.95
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

Farm Food HE Classic

Bij aankoop van een 15 kilo zak, gratis bewaartas speciaal voor de 15 kilo zakken!

Samenstelling van Farm Food HE Classic: Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, koudgeperste lijnzaadolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.

Verteerbaarheid: 87%, Eiwit/Energieaandeel: 23,16%, Energie: 4145 Kcal/kg / 17,35 Mj/kg

Farm-Food-HE-4kg-Classic

In 1982 wordt Dhr. Ing. Gerrit de Weerd vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van diervoeding in het algemeen (zowel in Nederland als ook daarbuiten) betrokken bij de ontwikkeling van een hondenvoer dat als neutraal testvoer moet gaan dienen bij een onderzoek naar de kwaliteit van de diverse hondenvoeders die op dat moment op de markt zijn. Op basis van Nederlands rundvlees, geschikt voor menselijke consumptie, wordt een koud geperste brok ontwikkeld zonder enige toevoegingen zoals kleurstoffen, aroma’s, antioxidanten etc.

Uitgangspunt is dat het voer geschikt moet zijn voor honden van álle leeftijden en conditie. Hierbij wordt teruggegrepen naar het simpele feit dat in de natuur alle wilde hondachtigen, van pup tot senior, naar behoefte hetzelfde eten van het prooidier-aanbod wat op dat moment beschikbaar is.

Als de proef in 1984 na 2 jaar wordt afgesloten blijkt dat een aantal fokkers, vanwege de uitstekende resultaten, het neutrale ‘all life stage’ voer graag verder zou willen gebruiken. Daarom wordt besloten het neutrale testvoer onder de naam Farm Food HE op kleine schaal op de markt te brengen.

Mond tot mond reclame heeft sindsdien voor een gestage groei gezorgd. De samenstelling van het voer is sinds de beginjaren in principe onveranderd en de positieve reacties blijven tot op de dag van vandaag komen. De meest opvallende en veel voor komende reactie is dat oudere honden, die op Farm Food HE overgezet worden, een 2e jeugd lijken te krijgen en dat over het algemeen leeftijden worden bereikt van ver over de 10 jaar.

Natuurlijk is Farm Food HE in de loop der jaren verbeterd, zowel naar eigen als ook naar wetenschappelijke inzichten, echter zonder de oorspronkelijke filosofie van “één soort voedsel voor alle honden van alle leeftijden en onder alle omstandigheden” uit het oog te verliezen.

 

Hoe kunt u Farm Food HE Classic het beste bewaren?

Farm Food HE - Farm-Food-Bewaarkist

Farm Food is een natuurlijke voeding en bevat geen kunstmatige antioxidanten en conserveringsmiddelen. Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie stempel. Houdbaarheid na opening: 3 maanden.

Het is belangrijk dat Farm Food HE bewaard wordt op een koele en donkere plaats waar het na opening van de zak kan ‘ademen’. Bewaar Farm Food HE daarom nooit in een afgesloten plastic ton. Wanneer de voeding afgesloten is, kan er smaakverandering ontstaan. Honden ruiken dat veel eerder dan wij.

Hiervoor hebben wij een speciale Farm Food bewaarkist ontwikkeld waarin u Farm Food HE in de originele en geopende zak kunt bewaren.

Extra informatie

Hoeveelheid

,